Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ سیدمصطفی مرتضوی روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: برخی از کاربران در فضای مجازی اقدام به شایعه پراکنی و نشر اکاذیب می‌کنند و اخبار غیر موثق و نا معتبر را باز نشر می‌دهند.

وی بیان کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور، برخی افراد سود جو در فضای مجازی اقدام به انتشار اخبار کذب و بزرگنمایی موضوع کرده که طبق مقررات با آنها برخورد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی شهروندان و کاربران باید اخبار مربوط به ویروس کرونا را فقط از منابع رسمی پیگیری کنند و در صورت دریافت هر خبر مربوط به ویروس کرونا  آن را منتشر نکنند و منبع و صحت آن را بررسی کنند.

رییس پلیس فتای استان اصفهان با بیان اینکه کاربرانی که اخبار نا معتبر را بدون ارزیابی بازنشر می‌دهند بعنوان یکی از مسائل اصلی ما محسوب می‌شوند خاطرنشان کرد: انتشار اخبار کذب در خصوص شیوع ویروس کرونا علاوه بر افزایش اضطراب، آرامش روانی مردم را به مخاطره می‌اندازد.

وی با تاکید بر اینکه کاربران فضای مجازی نباید بدون دلیل اخبار را بازنشر دهند، گفت: بازنشر دهندگان اخبار کذب، نقش اصلی را در شایعه پراکنی دارند و اشاعه دهندگان اینگونه اخبار وضعیت روانی جامعه را بدتر می‌کنند.

وی بیان کرد: برخی از افراد هم با سو استفاده از شرایط موجود محصولات بهداشتی مانند ماسک، دستکش و مواد ضد عفونی کننده را در صورتی که در داروخانه‌ها کمیاب است، در فضای مجازی به فروش می‌رسانند.

مرتضوی با بیان اینکه احتمال کلاهبرداری و تقلب در فروش اینترنتی محصولات بهداشتی  وجود دارد تصریح کرد: پلیس متخلفانی را که در فضای مجازی اقدام به تبلیغ و فروش اقلام پزشکی و بهداشتی با قیمت‌های گزاف و غیرمنصفانه می‌کنند را شناسایی و با آنها برخورد قانونی می‌کند.

به گفته وی پلیس فتا با انتشاردهندگان هرگونه شایعات درباره ویروس کرونا در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی برخورد جدی خواهد کرد.
رییس پلیس فتای استان اصفهان افزود: کارشناسان پلیس فتا، فضای مجازی را بطور دقیق رصد می‌کنند و با افرادی که با انتشار اخبار و شایعات در خصوص ویروس کرونا در کانال‌ها و گروه‌های پرمخاطب در فضای مجازی موجب تشویش اذهان عمومی شوند با جدیت برخورد و به مراجع قضایی معرفی می‌کند.

شمار مبتلایان به بیماری کرونا در استان اصفهان در آخرین روز سال ۹۸ به یکهزار و ۶۴۶ تَن رسید و این خطه، رتبه دوم کشوری را پس از تهران در این زمینه دارد.

در مجموع با احتساب موارد جدید ابتلا به بیماری کرونا، بیشترین تعداد مبتلایان به ترتیب در استان تهران با چهار هزار و ۳۹۷، اصفهان یکهزار و ۶۴۶ و مازندران یکهزار و ۵۵۲ تَن هستند.

برچسب‌ها کرونا اصفهان پلیس فتا پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا اصفهان پلیس فتا کرونا اصفهان پلیس فتا فضای مجازی ویروس کرونا اخبار کذب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۳۰۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح و مهمات

رئیس پلیس فتای فراجا از آغاز طرح عملیاتی این پلیس برای برخورد با تبلیغ کنندگان فروش سلاح و مهمات و ترویج‌کنندگان خشونت در فضای مجازی در سال‌جاری خبرداد.

به گزارش مشرق، سردار وحید مجید دراین‌باره گفت: همزمان با آغاز سال ۱۴۰۳ و در راستای پاکسازی و ارتقای امنیت فضای مجازی دو طرح عملیاتی ویژه پلیس فتا علیه تبلیغ کنندگان و فروشندگان سلاح، مهمات و اقلام ممنوعه و همچنین مقابله با پدیده ترویج خشونت و اراذل و اوباش در فضای سایبر در حال اجرا است.

وی ادامه داد: در این راستا ۳۴ کارگروه ویژه عملیاتی و اطلاعاتی در خصوص رصد تارنماهای مجرمانه و شناسایی مجرمان این دو حوزه که همواره پاکسازی و امنیت آن مورد درخواست هموطنان است، شروع به اجرای طرح کردند. بر اساس تجزیه، تحلیل و رصدهای صورت گرفته در فضای مجازی بیش از ۹۰ درصد تبلیغات فروش و واگذاری سلاح، مهمات، افشانه و شوکر الکتریکی صرفا یک ترفند کلاهبردارانه از سوی مجرمان سایبری برای کلاهبرداری مالی از متقاضیان محسوب می‌شود و در حقیقت این افراد کلاهبردار هیچگونه اقلامی نظیر سلاح، مهمات و ... را به درخواست کنندگان واگذار نخواهند کرد.

رئیس پلیس فتای فراجا با تاکید بر عزم جدی پلیس فتا در برخورد با این دو پدیده مخل امنیت و آرامش در فضای مجازی؛ از کاربران خواست تا ضمن مشارکت با پلیس فتا در پاکسازی فضای مجازی در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را به پلیس فتا گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • برگزاری میز خدمت پلیس فتا خوزستان در اهواز
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • فیلم| واکنش کاربران مجازی به برخورد پلیس آمریکا با دانشجویان
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی
  • جزئیات عملیات پلیس علیه فروش سلاح و مهمات
  • اجرای طرح برخورد با فروش سلاح و مهمات در فضای مجازی
  • کلاهبرداری از مالباخته در فضای مجازی
  • عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح و مهمات
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد