Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ سید مصطفی مرتضوی، عصر روز یکشنبه در گفت‌وگو با ایرنا افزود: افراد سودجو با ارسال پیامک لینک‌های آلوده و بدافزار بر روی گوشی تلفن‌های همراه مردم و هدایت در نصب آن  نرم‌افزار جعلی، به اطلاعات فردی دسترسی پیدا می‌کنند.

وی بیان کرد: اینگونه تلفن همراه افراد هک شده و به‌واسطه دستیابی به اطلاعات فردی،  حساب بانکی را تخلیه کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پلیس فتا استان اصفهان معتقد است با هک پیامک‌های تلفن همراه، رمز پویا حساب‌های بانکی در اختیار مجرمین قرارگرفته و تخلیه حساب انجام می‌شود و اینگونه کارکرد رمز پویا کاهش می‌یابد.

وی با اشاره به اینکه پرونده‌های زیادی در این خصوص در پلیس فتا ثبت‌شده و روزانه بیش از یکصد گزارش از این نوع کلاهبرداری در سامانه پلیس استان اصفهان به ثبت می‌رسد، خاطرنشان کرد: در یک روز ۸۰۰ تماس توسط مردم با پلیس فتا در خصوص اینگونه سرقت ثبت‌شده است.

سرهنگ مرتضوی ارسال لینک پرونده در سامانه ثنا دستگاه قضایی یکی از شایع‌ترین نوع پیام‌های اخیر بوده، گفت: گیرندگان این پیام‌ها با باز کردن پیامک و ورود به بدافزار، اطلاعات آنان هک شده و دچار آسیب شده‌اند.

وی نسبت به ارسال چنین پیامک‌هایی هشدار دارد و اذعان داشت: همواره برای ورود به سامانه‌های خریدوفروش و یا خدمات دولتی و اداری به وب‌سایت معتبر آنان مراجعه شود که آدرس درگاه الکترونیکی ارائه خدمات آنلاین همواره با عنوان سازمانی و بدون عدد است.

به گزارش ایرنا، کلاهبرداران  با جعل آدرس اینترنتی سامانه ثنا (سامانه ثبت‌نام الکترونیک قضایی) پیامک‌هایی با عنوان ابلاغیه، ثبت شکایت در سامانه و امثال آن با  لینک جعلی برای کاربران  ارسال کرده و از ناآگاهی آن‌ها سوءاستفاده و اقدام به کلاهبرداری می‌کنند.

کاربران در صورت مواجهه با صفحات جعلی، مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir  یا با شماره ۰۹۶۳۸۰ به مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا گزارش دهند.

برچسب‌ها کلاهبرداری اصفهان پلیس فتا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کلاهبرداری اصفهان پلیس فتا کلاهبرداری اصفهان پلیس فتا پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۱۷۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری

خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری و پرداخت مبلغی به خانوارها جعلی است.

به گزارش ایسنا، خبری با عنوان فعال شدن دهک ریاست جمهوری در فضای مجازی دقایقی است که به نقل از این خبرگزاری منتشر و لینکی هم برای ورود شهروندان معرفی شده است، اما این خبر واقعیت نداشته و جعلی است و ایسنا نیز چنین خبری را منتشر نکرده است.

مردم از باز کردن این لینک خودداری کنند.

این برای چند بار است که سودجویان و کلاهبرداران با سوء استفاده از نام و اعتبار خبرگزاری دانشجویان ایران ـ ایسنا ـ به‌دنبال کلاهبرداری از شهروندان هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • علت صدور برگ جریمه رانندگی اشتباهی چیست؟​
  • کلاهبرداری از طریق پیام‌ها و لینک‌های جعلی
  • شرایط دریافت وام ازدواج در سال ۱۴۰۳
  • عاملان درگیری در بیمارستان کاشانی اصفهان دستگیر شدند + فیلم
  • آشنايي با جديدترين پرتال پیامک /ارتباطات سریع و جذاب برای همه
  • با این کلاهبرداری‌های اینترنتی آشنا شوید
  • ایسنا: تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری
  • تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری
  • اسپانیا: به‌زودی موشک‌های پاتریوت را به اوکراین ارسال می‌کنیم
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی